Bedste apps til boligindretning

Teknologiske fremskridt påvirker vores liv på mange forskellige måder. Alt er kun et klik væk. Man kan bestille mad online, studere, have det sjovt med bankoplader online, arbejde og spille computerspil.

Hver dag tilføjes omkring 3.739 nye apps i Play Store. De giver mange muligheder og gør mange ting mere tilgængelige. Et eksempel på dette er apps til boligindretning. Uanset om personen er professionel eller bare interesseret i boligindretning, vil disse apps gøre arbejdet med at organisere dit hjem og inkorporere nye trends meget nemmere.

Planner 5D

Planner 5D er en online app, der hjælper folk med at skabe et hjems layout og planlægge indretning. Denne app giver mulighed for at få adgang til boligplanen i både 2D-tilstande, for at skabe layouts og 3D-tilstande, for at udforske og redigere dit design. Når man arbejder i Planner 5D, kan brugerne enten lave en plan fra bunden eller bruge de skabeloner, der findes i appen.

Appen byder på mange muligheder, der garanterer, at hvert projekt vil være kreativt og unikt. Brugere kan redigere og ændre farver, mønstre, materialer og endda størrelsen på alt fra møbler til gulve og vinduer.

Ulempen ved denne app er, at kun de grundlæggende møbler er tilgængelige for alle brugere, brugen af andre in-app møbler skal betales, og det kan være dyrt.

SmartDraw

SmartDraw er software med flere formål, hovedsagelig beregnet til professionel brug. En del af denne software er et tegneværktøj, der udelukkende bruges til indretning.

SmartDraw tilbyder brugere indretningsskabeloner, der gør det nemt at starte. Den valgte skabelon kan tilpasses og ændres efter en persons behov. Appen har også et bibliotek med præfabrikerede symboler til møbler, belysning, dekorative genstande og landskabselementer.

Selvom denne app er beregnet til professionelle, er den nem at bruge. Softwaren hjælper brugerne med at tilpasse og arrangere alt, og tilbyder også gratis support fra eksperter.

Denne app er kun gratis at bruge i en 7-dages prøveperiode, så den anbefales ikke til folk, der ikke vil bruge den ofte.

HomeByMe

HomeByMe er endnu en app, der hjælper brugere med at designe deres ideelle hjem. Ligesom med appen Planner 5D har en person mulighed for at skifte mellem 2D og 3D, mens han designer og derefter “gå igennem” og se på hvert rum. Det, der adskiller denne app fra andre, er det faktum, at den bruger et katalog over mærkevarer. Det betyder, at brugerne bruger selve produkterne til at indrette og designe deres huse i programmet. Når man er færdig kan man faktisk få adgang til møbler, væg- og gulvbelægning og mange andre ting.

Dette program gør det også muligt at konvertere projekter til HD-billeder, på den måde hjælper folk med at visualisere dem i det virkelige liv.

Houzz

Denne indretningsside, der fik sin egen app, er lidt anderledes end andre apps nævnt i denne artikel. Mens andre apps fokuserede mere på gulvplanlægning og indretning, så fokuserede Houzz virkelig på at finde inspiration og forbinde mennesker.

Når du bruger denne app, kan en person gennemse og gemme billeder af hjem og rum, der inspirerer dem og giver dem ideer. På denne måde kan brugerne organisere deres kreative proces og finde alt på ét sted.

Houzz er også et sted, hvor folk kan finde og hyre fagfolk til at hjælpe dem med design og konstruktion. Professionelle er i appen sorteret efter deres specialer og arbejdsområde, hvilket gør det nemmere at finde den person, du har brug for.

En af varerne i denne app er onlinebutikken, hvor folk kan købe forskellige typer boligindretning fra forskellige afdelinger. 

Når man gør noget for første gang, er det nemt at føle sig fortabt og

overvældet. Over denne app kan man kommunikere med andre mennesker, der beskæftiger sig med lignende ting, eller få råd fra dem, der allerede har erfaring med det.