De dyreste huse i Danmark

At have et hjem og tag over hovedet er et af de grundlæggende menneskelige behov. Det er et sted, hvor vi føler os trygge. Men definitionen af hjem kan være meget forskellig fra kultur til kultur. Nogle gange er det en hytte i landsbyen, lejlighed i en travl by eller palæ ved havet. Det, der er fælles for dem alle, er, at nogen har brugt deres tid på at planlægge og dekorere dem.

I de sidste par år er priserne på grund af den globale situation steget, og det påvirker også husmarkedet. Villaerne i danmark er ingen undtagelse. Denne artikel kommer til at handle om villaer, der ligner dem i filmene, og som bærer titlen ‘mest dyre’.

Villa på Egtftevej 11, Vedbæk

For to år siden (2020.) kom denne villa ind i Husmarkedets historie i Danmark, som det dyreste solgte hus i Danmark. Dette store hus beliggende nord for København har nået en rekordpris på 150 millioner kroner.

Villa i Vedbæk er på 825 kvm og har 21 værelser samt kælder. Det, der helt klart hjalp på den opnåede pris, er den store grund, der følger med. Grunden på 9500 kvm har sin egen tennisbane. Alle elsker svømning og sand, så hvad er bedre end at have en privat strandstrækning som en del af dit hus.

Villa ‘Bela Vista’ på Hambros Alle 32, Hellerup

Villa ‘Bella Vista’ var i en længere periode kendt som Danmarks dyreste ejendom nogensinde, da den blev solgt for 75 millioner kroner. Den regnes for den mest imponerende villa i Hellerup. ‘Bella Vista’ har sin egen strandgrund, samt en bådebro.

Den rummelige spisestue har mere end plads nok til at være vært for 40 personer. Siden vært for et middagsselskab beder om en drink, komplimenterer den tempererede vinstue spisestuen godt.

En anden fordel ved dette hus er, at det kommer med sit eget personlige fitnesscenter.

Villa på Vedbæk Strandvej 326,Vedbæk  

Villa på Vedbæk Strandvej er et moderne hus, der viser, hvordan en god beliggenhed nær stranden løfter en ejendomspris. Der er tale om en nybygget 762 kvm villa med 12 værelser. Stueetagen er stor og åben med panoramavinduer, der giver en fantastisk udsigt.

Denne villa er også et perfekt sted for et møde med venner og afholdelse af fester. Kælderen har en hjemmebiograf og en bar. Den udendørs grillplads har en flot træpergola og et gulv af italiensk marmor. Dette i kombination med en indbygget bålplads gør haven til et perfekt sted for lange sommernætter. En privat underjordisk garage på 160m2 lader ejeren byde velkommen til et stort antal gæster.

Alt i huset kan styres elektrisk fra mobilen, lige fra lyd og lys til kaffemaskinen og skræddersyede gardiner. Den kommer også med gulvvarme overalt og 93 indbyggede skabe (enhver shopaholics drøm). 

Dette hus er solgt for 65 millioner DKK.