Sportsstjerner, der er til forretning og fast ejendom!

Vi lever i en verden, hvor pengene er nødvendige for, at tingene kan ske. På grund af det forsøger folk at tjene penge på forskellige måder, nogle mere succesrige end andre. De arbejder, investerer, sælger ting og nogle gange har det sjovt med 888sport bonus i deres fritid.

Sportsstjerner er ingen undtagelse. Reasarchs har vist, at mange kendte atleter taber penge eller går i stykker efter deres karriere er slut. Det er derfor, nogle sportsspillere går ind i forretning og fast ejendom, og i denne artikel vil jeg skrive om dem.

Kobe Bryant

Kobe Bryant var den berømte basketballspiller for Los Angeles Lakers. Han elskede forretninger såvel som basketball og ville gerne efterlade sine spor i det.

Hans første investering var i Bodyarmor SuperDrink selskab. Få år senere, da The Coca cola-selskabet købte en andel i virksomheden, steg Bryants oprindelige investering på 6 millioner dollars til det omtrentlige beløb på 200 millioner dollars. I 2016 havde han sammen med sin buissnes-partner også startet sit eget venturekapitalfirma, som hovedsageligt fokuserede på medier, data og teknologi.

Bryant havde også lanceret Mamba Sports Academy i Californien.

Martin Braithwaite

Denne berømte danske fodboldspiller er kendt for at donere penge, hver gang han scorer målet. Han er også en af de sportsstjerner, der investerede i risikovillig kapital og ejendomme.                                                                                      Braithwaite har købt et gammelt slot for 2 millioner dollars for nogle år siden. Han renoverede det og forvandlede det til halvt beboelse, halvt kontorejendom. Denne fodboldspiller har forvandlet sit engagement til rigtige stater til USA. Han investerede i multifunktionel ejendom i Philadelphia med seksten enheder.

Paulie Malignaggi

Paulie Malignaggi er tidligere professionel bokser fra Amerika. Han ville bruge sine penge på en smart måde til at skabe yderligere indkomster.

Hans investeringer er for det meste rettet mod ejendomsmæglere, tøj og bilforretninger. Han er en af grundlæggerne af Future Legend Apparel og ejer mange andre tøjserier. Malignaggi elsker biler og har en stor samling af luksuriøse og dyre biler. Så det kommer kun naturligt, at en af hans økonomiske bestræbelser er et automobil-restyling-center i Brooklyn.

DEWALT POWER TOOLS FIGHT NIGHT CLUB 2010, CC BY-SA 2.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0, via Wikimedia Commons

Joe Montana

Han er berømt amerikansk quarterback, der er kendt for at vinde fire super bowl-medaljer. Hans nettoværdi er omkring 150 millioner dollars. Montana er administrerende direktør og ejer af Montana Property Group-selskabet. Firmaet byggede mange ejendomme, hvoraf de største kostede 400 millioner amerikanske dollars. Han lancerede også sig selv i en karriere som venturekapitalist. I dag er han en af medstifterne af et venturekapitalfirma Liquid2 Ventures. Nogle af deres succesfulde investeringer omfatter virksomheder som Pinterest og Airbnb. 

LeBron James

Denne sportsstjerne er en af de bedst betalte NBA-spillere og har en nettoværdi på $500 millioner. Men han tjener ikke rigtig kun på sin professionelle spillerløn, for han genererer også mange penge fra sine virksomheder.

LeBron er en af medstifterne af produktionsselskabet SpringHill Entertainment. Det producerer forskellige film, dokumentarer og tv-shows. I 2012. investerede han i opstarten kaldet Blaze Pizza. Få år senere nægtede han en multimillionkontraktforlængelse med Mc Donalds, så han kan fokusere på Blaze Pizza. Jobbet tog fart, og hans andel i virksomheden vurderes til 40 millioner dollars.