Sportsmænd og kendte personer, som har tjent en formue på bolig investering

Der er mange personer, som tjener penge på ejendomsinvestering. Faktisk viser tal at omkring 30 procent af danskerne køber boliger for at tjene penge. Heriblandt er der mange kendte personer, som vælger at investere deres penge i ejendomme. I denne artikel kan du læse om sportsmænd og kendte personer, som har tjent flere millioner på investering i bolig. 

Medina scorer milliongevinst på salg af bolig i Charlottenlund

Det at investere i bolig, kan som sådan sammenlignes med at satse sine penge på pengespil. Du ved aldrig med sikkerhed hvad resultatet vil ende op med at blive, men det er fristende at “satse”. Derfor er der mange som vælger at satse penge såvel med en Bwin bonuskode som med investering i bolig, og begge dele viser sig at give pote for mange. 

Den danske sangerinde Medina solgte tidligere på året sit enorme hus på 207 kvadratmeter i Charlottenlund på Nordsjælland. Hun købte ejendommen tilbage i 2017 hvor hun gav 6,5 millioner kroner for boligen. 

Den danske popdronning havde oprindeligt sat boligen til salg for 14,5 millioner kroner, men endte med at gå ned i pris til 1.340.000 DKK. Men det betyder stadigvæk at hun ”For Altid” sangerinden endte med at tjente næsten syv millioner kroner på handlen. 

Bendtner tjente en formue på sin luksuslejlighed

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner købte en lejlighed på HC Andersens Boulevard i København tilbage i 2013 og det viste sig at blive til en god investering. 

Bendtner gav 13,2 millioner for lejligheden dengang og han satte for nyligt luksuslejligheden til salg, og efter blot to måneder faldt hammeren, da han fik 21 millioner kroner for sin penthouse i den danske hovedstad. Det vil sige at Bendtner tjente intet mindre end 7,8 millioner kroner på handlen. 

Flere danske fodboldspillere investerer i ejendomme  

Sidste år købte den danske fodboldspiller Jannik Vestergaard årets dyreste rækkehus i Danmark i, sammen med sin hustru Pernille Vennike. Parret kom af med intet mindre end 30 millioner DKK på rækkehuset på Holmen i København. 

Jannik Vestergaard bor dog ikke i den danske hovedstad til dagligt, i og med at han spiller for den engelske Premier League klub Southampton FC. Indtil videre kan man ikke sige at Vestergaard har tjent en formue på sit nye rækkehus, men mon ikke at investeringen vil give pote på et tidspunkt? 

Ronaldo tjente en formue på sin Manchester ejendom

Der er naturligvis også udenlandske kendte personligheder som fx fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, der også tjener flere millioner på køb og salg af bolig. Ronaldos karriere tog for alvor fart i den engelske by Manchester, og dengang købte han en bolig for 4,5 millioner pund. 

Da han forlod Manchester i 2009 solgte han ejendommen for 20 millioner pund, hvilket altså betød at den portugisiske fodboldstjerne tjente 15,5 millioner pund på handlen, og det svarer til mere end 100 millioner danske kroner.

Ligesom med Jannik Vestergaard, kan du også finde stribevis af eksempler på, hvordan udenlandske kendte personer investerer i boliger. I Hollywood er Ellen DeGeneres blevet kendt for sine investeringer i boliger, som hun senere hen ofte ender op med at sælge til kendte skuespillere og TV-personligheder. 

Hvert år er der mange million-handler på ejendomme i Hollywood. Fx købte Shonda Rhimes en ejendom for 5,6 millioner dollars i Los Angeles i 2010 og hun solgte ejendommen for 7,2 millioner dollars sidste år. Det vil sige at hun tjente mere end 10 millioner kroner på handlen.