Køb en lille del af Paradis

Hvem drømmer ikke om at flytte til paradis? Uanset om du lykkes ved at satse på en populær sport eller på noget interessant som hvem der vil vinde Eurovision 2019, kan du få nok penge til at gøre denne drøm til virkelighed. I denne artikel kan du få gode ideer til investering i ejendom til kortere eller længere ophold i paradisiske rammer.

Phuket i Thailand

Phuket er Thailands sydlige perle med varme året rundt og især klimaet motiverer mange danskere til at tage på længere ferie til Phuket eller endda at flytte dertil. Hvis du overvejer at købe en paradisisk ejendom til feriebolig kan Phuket også være et godt valg, da Bangkok siges at være en af de mest billige lufthavne i verden at flyve til og fra. Det koster eftersigende blot ca. 4-5000 DKK om måneden at leje en toværelset villa ud til det turkisblå hav, så boligpriserne kan ikke være dyre.  

Flyt til Fiji øerne

Når mange tænker på paradis, så tænker de på Fiji øerne hvor der er tropiske regnskove og spektakulære koralrev. Det bedste af det hele er den venlige lokalbefolkning, som modtager udlændinge med åbne arme. Det siges at omkring syv procent af befolkningen i Vanua Levu på Fiji øerne er udlændinge og det er der ikke noget at sige tal, da priser på ejendomme når helt ned til så lidt som 200.000 DKK.

Mange om buddet I Caye Caulker i Belize

Et af de bedste steder at købe en del af paradis er på Belize. Her fastsætter det juridiske system at du ikke skal bekymre dig om ekstra skat, når du køber eller sælger ejendom og derfor er det en forholdsvis stressfri proces, i hvert fald juridisk set.

Der bor ca. 1500 personer på Caye Caulker, som kun er ca. otte kilometer lang. Den dejlige ø har masser af strande ud til det turkisblå hav og det bedste er at man eftersigende kan købe ejendomme for mindre end en million DKK. Den største udfordring er at finde en ejendom til salg, da der naturligvis ikke er mange, som frivilligt flytter væk fra den dejlige ø.

Sihanoukville i Cambodia

Mange paradisiske steder som fx Phuket kan ofte være overrendt af turister og måske vil du gerne have paradis for dig selv. I dette tilfælde kan vi anbefale Sihanoukville i Cambodia, som byder på en indbydende jungle og palmetræer langs de smukke strande på kysten. Her kan udlændinge købe en ejendom med sit pas og et visum.

Hvar – Paradis tættere på hjem

Hvis du ikke vil flytte til den helt anden side af jorden, så kan du også finde paradisiske forhold tættere på Danmark. Den lille ø Hvar er Kroatiens mest solrige ø med masser af skøn historie, kultur, natur og strandliv. På Hvar kan du eftersigende finde hjem til ca. 2000 DKK per kvadratfod.

Dog kan det anbefales at tage på en længere ferie til Hvar før du køber, så du beslutter om du er glad for omgivelserne og får set på flere huse. Den kroatiske regering har nemlig indført en ekstra 35 procent i skat til de der sælger sin ejendom inden for tre år efter at de har købt den. Det har regeringen gjort for at undgå ”house flipping” og spekulation på boligmarkedet.