Kan man købe et hus i Monaco?

Mange rige danskere har interesse i at bo i Monaco i skattefrihed. Blandt andet har danske sportsstjerner som Caroline Wozniacki og Kevin Magnussen udnyttet den mulighed. Faktisk er det ikke kun danske sportstjerner, der har interesse i Monaco. En af Wozniacki’s naboer i Monaco er den serbiske tennisstjerne Novak Djokovich. Djokovich og Wozniacki er også naboer på den prominente adresse Fishers Island i Miami hvor Djokovich for nylig købte en lejlighed for svimlende 62 millioner DKK, men det er en helt anden historie.

Ifølge ejendomsmæglere ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris på ca. 340.000 DKK i Monaco og derfor bor de fleste til leje i første omgang. Kvadratmeterprisen er næsten dobbelt så meget som hvad det koster at investere i en andelslejlighed eller ejerlejlighed på Manhatten i New York og det er også omtrent dobbelt så meget, som det koster at investere i et luksushjem i London. Så måske er det bedre at bare holde sig til VideoSlots bonus, synes du ikke?

Køb en lejlighed i Monaco til 7-8 millioner DKK

En hurtig søgning over lejligheder til salg i Monaco viser at de fleste priser ikke en gang er offentlige. ”Pris for ansøgning” står der på de fleste salgsopstillinger. Dog har vi fundet eksempler på lejligheder som fx en 124 kvadratmeter lejlighed på Carre D’Or, som er til salg til næsten 7 millioner EUR. Her er der tale om en 2-værelset lejlighed med to soveværelser og to badeværelser. Et andet eksempel på samme adresse er en 1-værelset lejlighed på et ukendt antal kvadratmeter med et soveværelse og et badeværelse, som er til salg til næsten 8 millioner EUR. Begge tilfælde beviser at man skal have mange penge for at kunne købe en lejlighed i Monaco.

Køb en penthouselejlighed til 2,2 milliarder DKK

Med et prisskilt på ca. 2,2 milliarder kroner er penthouselejligheden i Tour Odeon bygningen i Monaco en af verdens dyreste lejligheder i verden. Der er tale om en kæmpe luksuslejlighed på 3400 kvadratmeter, som byder på blandt andet privat swimming pool samt en vandrutsjebane, som fører fra et af de øverste niveauer i lejligheden ned til bygningens infinity pool hvor kanten går helt ud til horisonten.

Penthouselejligheden er fordelt over fem etager og ud over luksus i lange baner i eget hjem, så kan ejeren af den eksklusive lejlighed også udnytte den generelle luksus i Tour Odeon. Det 170 meter høje dobbelttårn byder blandt andet på biograf, fitnesscentre, luksus supermarked, renseri, saunaer, spabade og swimmingpools. Under tårnene er der også en parkeringskælder på ti niveauer med plads til i alt 565 biler.

Køb et palads i Monaco til 50 millioner EUR

Ejendomsmægleren Emile Garcin har blandt andet haft et slot til salg. Slottet blev bygget i slutningen af det 19. århundrede. Det er en ejendom på 5,8 hektarer i Cap d’Ail. Paladset er kendt som château de l’Ermitage ou château Male og det har ca. 1000 kvadratfod hvor det blandt andet er muligt at nyde en spektakulær udsigt ud over Monte-Carlo. Paladset, som er sat til en værdi på 50 millioner EUR, har seks soveværelser, en balsal med et håndmalet loft 15 meter over gulvet og meget mere.

Lej gennem AirBnb

Hvis du gerne vil besøge Monaco først før du investerer i de dyre lejligheder, så kan du passende leje en lejlighed gennem AirBnb. Priserne svinger meget alt efter hvor lejligheden ligger i Monaco og hvad den byder på, men du kan for fx bo for så lidt som ca. 220 DKK per nat i en lille studio-lejlighed med en seng eller betale omkring 500 DKK per nat i et luksus-loft med to senge tæt på et casino. Generelt har boligerne i Monaco fået 4,6 ud af 5 stjerner på den populære side med ferieboliger.