Fire sportslegenders imponerende drømmeboliger

Vi elsker alle ikke kun at se sport, men satse på dem med Bwin Bonus, følge atleter på sociale medier og frem for alt lære mere om deres personlige liv. Deres huse er især interessante for deres fans. Vi drømmer alle sammen om at leve som de verdensberømte sportsstjerner, der har huse til flere millioner kroner. Nedenfor kan du læse om nogle af de mest imponerende boliger hvor både tidligere og aktive sportsstjerner nyder livet dag ud og dag ind.

Tom Bradys drømmebolig i Los Angeles

Brady spiller for Tampa Bay Buccaneers i Florida, men det er nu hans bolig i Los Angeles, der er mest imponerende. 

Brady og hans modelkone Gisele Bündchen ejer en bolig, der har en værdi på intet mindre end 27,2 millioner dollars. Her har de blandt andet otte soveværelser, en lagune swimming pool med spa, et styrketræningscenter, og en garage med plads til seks biler.

Beckingham Palace

I England har vi Buckingham Palace hvor Dronning Elizabeth af Storbritannien tilbringer det meste af sin tid. I Storbritannien var der også Beckingham Palace i tidernes morgen. Det vil sige at den enorme bolig stadigvæk eksisterer, men det er ikke længere David og Victoria Beckham, der ejer den.

Mike Fanshawe, CC BY 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by/3.0, via Wikimedia Commons

Det verdensberømte par købte det, der senere blev til Beckingham Palace helt tilbage i 1999.

Parret købte den enorme ejendom blot tre måneder efter at de blev gift, og det fik øgenavnet Beckingham Palace. Det skyldes blandt andet at det inkluderer et kapel, falske antikke ruiner, som udgør en legeplads, en labyrint park, og en professionel fodboldbane. Desuden er der også et musikstudio, en indendørs pool, et træningscenter og et rum til at spille pool. 

Eller sådan var det i hvert fald dengang at David og Victoria Beckham boede der. I 2014 solgte de den enorme ejendom for 11,5 millioner britiske pund. I den forbindelse overtog den multimillionære brite Neil Utley ejendommen. 

Der er gået mange år siden 2014, og ikke alene har Posh og Becks konto fået flere nuller, de har også betydeligt opgraderet deres levevilkår. Nu til dags har de et enormt palæ i Holland Park området i London, som har en værdi på over 31 millioner britiske pund. Der er både et træningscenter og en vinkælder.

Messi bor i et fransk slot 

Lionel Messi skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain i sommeren 2021.

Bigmatbasket, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons

I de første måneder boede Messi-familien på et fint hotel, og nu siges det at de bor på et ægte fransk slot i udkanten af Paris.

Det slot har en værdi til 41 millioner britiske pund, og det kaldes for ”Pink Palace” hvilket kan oversættes til det lyserøde palads på dansk. Ikke alene er det en imponerende ejendom, det har også en historisk betydning. Historien går at den franske præsident Charles De Gaulle overnattede i paladset i tre dage i 1940 under den anden verdenskrig. 

Den flotte ejendom blev bygget helt tilbage i 1899, og det siges at det har et omfang på 2000 kvadratmeter. Der er blandt andet 30 værelser hvoraf fire er suites. Desuden er der en indendørs pool, et træningscenter, en indendørs biograf, en squashbane og naturligvis også en fodboldbane. 

Tiger Woods lever drømmelivet i Florida

Det kan godt være at Tiger Woods måske ikke kommer til at spille professionel golf igen på grund af hans bilulykke, men han har under alle omstændigheder tjent masser af penge til at leve som en drøm. 

Tilbage i 2011 blev Woods skilt fra sin nu svenske ekskone Elin Nordegren, der eftersigende fik 100 millioner dollars i forbindelse med skilsmissen. Kort derefter købte Woods sin imponerende ejendom på Jupiter Island i Florida, hvor han er nabo til mange andre berømte golfspillere. 

Det siges at ejendommen har en værdi til intet mindre end 60 millioner dollars. Woods kan blandt andet nyde en spektakulær havudsigt, og han kan spille golf på sin lille golfbane med fire huller. Desuden har han også en atletisk løbebane og en enorm vinkælder.