Bedste ejendomsmægler apps

Vi bruger vores smartphones flere timer om dagen både til arbejde og sjov. Mobilen er blevet til en vigtig del af vores hverdag og derfor findes der naturligvis også flere apps, som er designet til ejendomsmæglernes verden. Vi surfer på Internettet, holder kontakten med vores venner, bruger bet365 bonus eller laver aftaler fra vores egen hånd. I denne artikel kaster vi et blik på de mest populære apps, som hjælper såvel ejendomsmæglerne selv, samt boligsælgere og boligkøbere, der er på jagt efter et nyt hjem.

Nykredit Mægler har tre apps

Nykredit Mægler, som er ejendomsmæglerkæden bag Nybolig og Estate med mere end 200-mæglerforretninger i Danmark, har 3 apps til mobilen: Ny Bolig?, Nybolig Erhverv og Nybolig boligværdi app.

Med Ny Bolig? Kan du få et overblik over boligmarkedet i hele Danmark. App’en bliver opdateret med info om boliger til salg i hele landet. Med app’en kan du søge i et område ved at tegne på kortet med fingeren. Du kan også søge ud fra lokation, via kort eller via postnummer. App’en kan også sende dig en besked, når prisen er ændret på et hus og/eller når der er et åbent hus.

Boligværdi app’en er, som du nok kan gætte, en app, som du kan bruge til at kende værdien på din bolig. Dette kan du gøre ved at skrive adressen på boligen, sende billeder af køkken, stue, badeværelser, værelser, mm. og derefter vente på svar fra den lokale mægler, som vil vurdere din bolig inden for 24 timer på hverdage.

Nybolig Erhverv giver mulighed for at søge på ejendomme i Danmark, som er til salg eller leje hos Nybolig Erhverv. Takket været Markeds-e-data kan du også benytte den unikke søgefunktion til at sammenligne tomgangsatser, aflast- og lejeniveauer for specifikke kategorier mm.

Boligsidens app

Boligsiden A/S har en gratis app, som dagligt bliver opdateret med ejendomsmægleres information om nye boliger. Med app’en kan du finde info om salgspriser, gennemgå relevante statistikker, finde kontaktinformation på mæglere mm. Du kan også søge på adresse, postnummer, by mm. for at finde boliger i et specifikt område og derefter filtrere området alt efter fx pris og areal.

HomeApp

Den danske ejendomsmægler Home har en gratis app til Android og iPhone ved navn HomeApp. App’en er designet til at servicere boligsælgere, så de der har boliger til salg hos Home kan følge salget helt tæt på. Hussælgerne kan blandt andet tjekke antal visninger på home.dk, bestilte salgsopstillinger, beskeder fra mægleren mm.

Købere kan naturligvis også bruge app’en til at søge efter boliger til salg. Hvis du finder en bolig, som du har interesse i kan du hurtigt komme i kontakt med en Home ejendomsmægler, som kan hjælpe dig yderligere.

EDC Mobilmægler

TEO har udviklet en iOS app til EDC, som er specialdesignet med et brugervenligt design til EDC’s mæglere. Her kan ejendomsmæglerne finde information om ejendomme, billeder af ejendommen, grafisk data og meget mere, som gør søgningen ekstremt hurtigere end at bladre igennem en stor bunke papirer. Dette kommer blandt andet på baggrund af kunders efterspørgsel af en optimering af systemet.

EDC samarbejdede også med Mirum Copenhagen for at skabe app’en. Mirum Copenhagen foretog blandt andet feltstudier for at få en ide af ejendomsmæglernes daglige gang. Direktøren for Mirum Copenhagen Rasmus Sanko har i tidligere interviews påpeget at målet var at skabe en app hvor mæglerne på ethvert tidspunkt kunne følge såvel køber som sælger med et arbejdsredskab, der forbedrer EDC’s forretning og fører til mere tilfredse kunder.