Ariana Grande sælger din bolig for 14 millioner dollars

Det var ikke længe at Ariana Grande kom til at bo i sit hjem i Hollywood Hills. ”Break Free” sangerinden har solgt sit hjem i Hollywood for 14 millioner dollars ca. halvandet år efter at hun købte det. 

En ”lille” fortjeneste på et stort salg

Du har måske hørt om Hollywood Hills før. Det er i hjertet af Los Angeles, og boligen som The Voice dommeren har solgt blev bygget så sent som i 2018. Hjemmet har fire soveværelser og syv badeværelser, og nu er det altså andre indehavere, som kan nyde alt det.

Ofte køber kendte personligheder huse for at sælge dem til en højere pris. Det var nok også Ariana Grandes oprindelige plan, men den gik en lille smule i vasken. Da boligen blev færdigbygget i 2018 stod den til en pris på 25,5 millioner dollars.

Siden da faldt den til 23 millioner og derefter til 19,5 millioner dollars i 2019. Sidste år stod den til 17,5 millioner dollars i 2020 og Grande købte den enorme bolig for 13,7 millioner dollars for altså ca. 1,5 år siden. Det betyder at popdivaen ”kun” har tjent omkring 300.000 dollars på boligen. Man må sige det med gåseøjne, da der stadigvæk er tale om en fortjeneste på omkring to millioner kroner.

Som sagt ejer den unge stjerne også andre boliger. Blandt andet kommer hun til at være nabo med den nye husejer, da Grande også ejer det store palæ lige ved siden af hendes nu tidligere bolig. Den ejendom købte hun tidligere i år for 8,9 millioner dollars. Måske er det den største årsag til at Grande har solgt den ene af boligerne. I sit nye hjem kan hun nyde både en enorm gårdhave som en kæmpe hytte, og der er naturligvis også en pool. 

Generelt bor der mange kendte stjerner i Hollywood Hills. Blandt andet har både Leonardo DiCaprio, Diana Ross og Keanu Reaves hjem i Hollywood Hills. Dog er det et mindre populært område, da flere kendte skuespillere og sangere foretrækker at bo længere væk fra centrum og alle de nysgerrige sjæle, som drager til Los Angeles for at møde de største navne i musik- og filmindustrien.

Fra LA til New York 

Ariana Grande er ikke kun vild med Los Angeles. Måske husker du at ”No Tears Left To Cry” sangerinden datede Pete Davidson, som nu ser Kim Kardashian. Davidson og Grande købte sammen en luksuslejlighed i det fine kvarter Chelsea i New York. Den lejlighed købte de angiveligt for intet mindre end 16 millioner dollars, og den har fem soveværelser og 4,5 badeværelse samt en hjemmebiograf og en kæmpe indendørs pool. Historien melder intet om hvem af dem, der nu ejer lejligheden eller om den er blevet solgt.